Team

Godfried de Haan is een zeer gedreven makelaar/taxateur met jarenlange ervaring. Godfried begon als Amsterdamse makelaar in 1998 en werd in 2002 taxateur. Zijn passie voor woningen leidde ertoe dat hij in 2005 Netwerk Makelaardij oprichtte.

Door zijn bouwkundig inzicht, juridische achtergrond, deskundigheid, enorme betrokkenheid en bovenal zeer ruime ervaring, is de aankoop of verkoop van uw woning bij hem in goede handen. Hij bekijkt zorgvuldig wat uw wensen en mogelijkheden zijn en zal u voorzien van een deskundig en op maat gemaakt advies. Bovendien is hij een strategisch onderhandelaar, die voor u de best mogelijke deal sluit. Hij heeft er bewust voor gekozen om het kantoor klein te houden, om de persoonlijke service te kunnen blijven verlenen.

Dit doet hij samen met Julia Holten, de office manager van Netwerk Makelaardij Amsterdam. Ook zij heeft inmiddels ruime ervaring in de makelaardij en is zeer betrokken bij de klanten. Dat de klanten dit op prijs stellen, blijkt wel uit het feit dat ze vaak terugkomen en hun familie en vrienden adviseren met Netwerk Makelaardij Amsterdam zaken te doen als zij een woning willen aankopen, verkopen of laten taxeren.

Neemt u dus gerust contact met ons op om kennis te maken.

Godfried de Haan RMT

Tel. 06 - 48 172 858
godfried@netwerkmakelaardij.nl

Julia Holten

Tel. 088 - 44 000 44
julia@netwerkmakelaardij.nl