Verkoop

Graag ondersteunen wij u bij de verkoop van uw woning of appartement. De volledige verkoopbemiddeling omvat onderstaande onderdelen.

Presentatie

Hieronder valt onder meer het opstellen van een verkooptekst, het verzorgen van de foto's, plattegronden en de NEN-meting. Uiteraard is het mogelijk om een tuin- of raamplakbord te plaatsen bij uw woning. Vanzelfsprekend melden we de verkooppresentatie van uw woning aan bij de NVM-database, op Funda en op onze eigen website, zodat uw woning door een breed publiek gezien wordt.

Bezichtigingen

Wij verzorgen de bezichtigingen voor u. De bezichtigings-afspraken doen we altijd in nauw overleg met u. Na een bezichtiging laten wij u altijd weten hoe het is gegaan.

Onderhandelen

Is er serieuze interesse van kopers, dan bepalen we samen hoe we de onderhandeling inzetten, zodat er uiteindelijk een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst gerealiseerd wordt.

Koopakte

Wanneer de onderhandeling succesvol is afgerond, dan nemen we contact op met de notaris voor het opstellen van de koopakte. Enkele dagen vóór het tekenen van de koopakte nemen we deze helemaal met u door, zodat u weet waarvoor u tekent.

Eindinspectie en levering

Vlak voordat de woning bij de notaris aan de koper wordt overgedragen ('geleverd'), inspecteren we samen met u en de koper de woning. We kijken of alles is, zoals bij de koop is overeengekomen. Vervolgens gaan we mee naar de notaris waar de uiteindelijke levering plaatsvindt.